Mariachi music, Mariachi muziekDj Don Pedro Juan Alexandro Antonio Garcia de Marquez is een professionele Dj met meer dan 15 jaar ervaring. Dj Don Pedro Juan Alexandro Antonio Garcia de Marquez houdt van wat hij doet en legt zich erop toe om van elk evenement een onvergetelijke ervaring te maken.
Zeer geschikt als entertainment voor een onvergetelijke huwelijksreceptie, Sweet 16, Prom, schoolfeest of een ander zakelijk of privéfeest. Dj Don Pedro Juan Alexandro Antonio Garcia de Marquez zal met u samenwerken om een evenement te bieden dat iedereen zich herinnert; ons doel is om u een geweldige avond te bezorgen!
Uitzonderlijke DJ- en karaokediensten, voor alle soorten evenementen variërend van formele bruiloften tot zeer informele feesten. Laat ons u helpen om een zinvolle en memorabele gebeurtenis voor uw gasten te creëren.

Dj Don Pedro Juan Alexandro Antonio Garcia de Marquez zelf aan het woord:
"Ik ontmoet je het liefst persoonlijk, om te ontdekken wat je leuk en niet leuk vindt, en het type muziek dat je wilt horen. Ik wil graag de speciale nummers kennen die relevant zijn voor jou, je familie en je vrienden. Op deze manier ben ik niet alleen een DJ die voor je evenement komt en muziek speelt. Ik heb dan een algemeen idee van wie jij, je familie en vrienden zijn. Wanneer ik dan door de microfoon spreek, spreek ik niet alleen als gastheer, maar als iemand die de mensen op het evenement enigszins kent. Ik zal je helpen die speciale sfeer te creëren die je voor ogen hadop de voor jou zo speciale dag. Ik zal je tips en advies geven die ik heb opgedaan tijdens mijn vele jaren ervaring. Voor bruiloften en andere formele evenementen, coördineer ik alles met de fotograaf, cateraar en alle andere betrokken leveranciers. Zo zal ik er onder andere voor zorgen dat de fotograaf en ik hetzelfde schema volgen. Op deze manier zal de fotograaf/videograaf, wanneer ik op bepaalde tijden bepaalde mededelingen doe, precies weten waar hij moet staan voor een mooie opname. Met betrekking tot DJ-en: ik ben een mix-meester en een expert in beat-matching van elk nummer en deze naadloos op elkaar over te zetten, zodat er nooit een pauze in de muziek is wanneer de mensen dansen. Ik heb een grote verscheidenheid aan muziek en zal met jou de speciale nummers doornemen die je wilt laten spelen (en die je absoluut niet wilt horen…).. Ik bied ook aangepaste mix-sets aan als u een "verrassingsdans" voor uw gasten wilt bieden. Maar ik kan ook zorgen voor een diavoorstelling/film van foto's en video’s die je wilt laten zien. Ik heb daarvoor een FullHD-projector en een groot videoscherm.Ook kan ik op dat scherm, terwijl ik muziek laat horen, coole graphics, videoclips e.d. laten zien. Dat wordt altijd zeer gewaardeerd!"

Alle Mexicaanse acts op een rij
Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
“Cinco de mayo”-themafeest, een compleet themafeest
Mariachi serenade –een kort optreden
Dansers en danseressen
Eten en drinken, een Mexicaanse foodtruck
Decoratie en piñatas voor uw feest
Video’s van Mexicaanse muziek en dans
Foto’s van vorige feesten
Azteka, Maya, Inca shows


Contact vanuit Nederland
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com
Dj huren voor Jullie feest Dj huren voor Jullie feest

Dj huren voor Jullie feest Dj huren voor Jullie feest

Dj huren voor Jullie feest Dj huren voor Jullie feest

Dj huren voor Jullie feest Mariachi muziek Mexicaanse dans
Dj huren voor Jullie feest
Dj huren voor Jullie feest Mexicaanse parade acts Looporkest, akoestisch
Dj huren voor Jullie feest
Dj huren voor Jullie feest Indianen show en dans Indianen ontvangst Indiannen en Mexicaanse Dj
Dj huren voor Jullie feest
Dj huren voor Jullie feest Mariachi serenade Reklame, promotie Mexicaanse feest
Dj huren voor Jullie feest

Wat kunt u bij ons bestellen?

Gezellige Mariachi livemuziek, met of zonder danseressen
Mexicaanse muziek is… altijd genieten! Sluit je ogen en luister naar de Mariachi’s uit het zonnige Mexico!
Vanaf één muzikant in een traditioneel Mexicaans kostuum tot een complete band, met alles erop en eraan!
U kunt kiezen: onze klassieke Mariachi groep, Mariaci del Caribe, een groep Mariachi vrouwen, Mariachi Mujer, of de “Pink Mariachi” ©, al dan niet vergezeld van danseressen.
Geschikt voor avondvullende optredens, maar ook voor een Mariachi serenade; voor kleine en grote feesten, voor parades en promoties in winkelcentra!


Mexicaanse danseressen voor allerlei Mexicaanse dansshows
Geniet van dans uit de verschillende windstreken van Mexico: Ciapas, Veracruz, Jalisco, enz. Allemaal met hun bijzondere kleding, muziek en tradities! Onze dansgroep is beschikbaar van één tot 20 danseressen. Door de mooie choreografieën en originele kostuums is onze dansgroep écht een aanrader! Ook voor grappige en leerzame dansworkshops op feesten! Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentrum promoties!


Maya, Inka en Azteka dansers en muzikanten
Spaanse dansen uit vroeger tijden zijn een uniek spektakel! Stelt u zich eens voor: op uw feest of evenement een ontvangst door Maya-koningen en -krijgers, tevens muzikanten, en later een spectaculaire Maya vuurdansshow, Inca-danseressen; kortom een mysterieus spektakel, met de mooiste kostuums. Een waar Zuid-Amerikaans indianenfeest! Ook voor een meet-and-greet met slangen en indianen! Optredens en foto’s met bijzondere rimboeslangen. Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentra promotie!

Pink Mariachi’s ©
“Pink Mariachi’s” is een Mariachi-duo dat bestaat uit Mariana Castellanos en Laura Rivas. Zij spelen 1 x 30 min. muziek (akoestisch of versterkt) en dansen 2 x 10 min. diverse Mexicaanse dansen (Jalisco, Veracruz en andere dansen op verzoek). Dit veelzijdige Mexicaanse muziek duo is beschikbaar voor alle denkbare soorten events. Ze zijn heel gewild bij (roze) babyshowers, gay weddings en alle andere thema's met een ‘roze’ tintje zoals een "Pink Party".

Mexicaans eten en drinken
Onze Mexicaanse cateringservice is erg flexibel en bijna aan elk budget aan te passen. Voor simpele koude of warme hapjes, maar ook voor een uitgebreid diner staan wij tot uw beschikking met onze leuke, originele foodtruck. Originele Mexicaanse catering vindt u bij ons! Van nacho’s met guacamole en taco's en fajita's (de Nederlandse favorieten) tot tamale’s en mole, en niet te vergeten de mojito's, margarita's en pina colada's! Van een foodtruck tot een compleet Mexicaans pleintje met slingers en gezellige muziek, u kunt op ons rekenen!

Mexicaanse decoratie
Bent u op zoek naar leuke, authentieke decoratie, kledingverhuur, piñatas (op bestelling alle soorten en maten mogelijk), poncho's, sarape's en Calavera’s? Vraag bij ons een offerte aan, want vanaf 5 acts is de decoratie gratis!

Ga naar onze "prijzenpagina" voor meer informatie over de prijzen en de samen te stellen pakketten: thema-feest-mexicaans.nl
Ga naar onze pagina "vorige feesten; foto’s en referenties" om foto’s van vorige feesten te zien: themafeest-mexico.nl
Bewonder onze video’s op onze videopagina: http://www.todolatino.nl/video/mexicaanse-muziek.html
Zie al onze artiesten, acts en diensten op deze pagina: Alle Mexicaanse acts op rij - mariachiband.nl


Meer acts, prijzen, pakket kortingen en verdere uitleg vind je op

Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
Contact vanuit Nederland

Tel: 0320 769037
Mobiel: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands

Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com


BETALINGEN:
Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij helaas geen betalingen achteraf kunnen accepteren. Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het optreden, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur. Of 50% vooraf en 50% op de dag van het feest bij aankomst. Wilt u zo vriendelijk zijn om, voordat u een boeking bij ons doet, na te gaan of dat mogelijk is binnen uw organisatie?

Indien u ervoor kiest om vooraf per bank te betalen, dan verzoeken wij u om uiterlijk 2 weken voor het optreden de gage over te maken op onze bankrekening.
Nogmaals, wij kunnen helaas geen betalingen achteraf accepteren. Bij het niet tijdig betalen van de gage – dus zonder betaling vooraf of contante betaling op de datum van het evenement – behouden wij ons het recht voor om het optreden niet door te laten gaan. Pas na het overmaken van de gage, of na contante betaling bij aanvang, is het optreden definitief bevestigd.
Wij zijn vanzelfsprekend in het bezit van een IPV (Inhoudingsplichtigenverklaring) voor artiesten (loonvrijstelling voor u) en de benodigde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Al ons decoratiemateriaal is brandveilig gemaakt; wij beschikken vanzelfsprekend over een brandveiligheidscertificaat. Graag vooraf aangeven als u wilt dat wij dit certificaat meebrengen. Als u verder nog speciale wensen heeft m.b.t. de brandveiligheid, wilt u die dan minimaal 2 weken van tevoren aan ons doorgeven?

Dj huren voor Jullie feest Mexicaans Dj en Licht Eten, drinken, foodtruck Mexicaans decor en pinata's
Dj huren voor Jullie feest
Dj huren voor Jullie feest Mojito on tour cocktailman cocktailbar Themafeest Mexicaans Salma Hayek act
Dj huren voor Jullie feest
Dj huren voor Jullie feest Pink Mariachi Mexicaanse zangeres
Dj huren voor Jullie feest
Dj huren voor Jullie feest Alle mexicaans dansshows Mexicaans fotograaf Ontvangst en hosting Azteka Maya Vuurshow
Dj huren voor Jullie feest
Dj huren voor Jullie feest Eezeltje te huur Mixt latin show Mexicaanse workshops Drummers, drumband Indianen en slangen Dia de los likmuertos
Dj huren voor Jullie feest

Je vind ons via:
vindhier.nl

 

 
Dj huren voor Jullie feest
Dj huren voor Jullie feest

Beschikbaar:


Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Mariachi band te laten optreden?? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Idskenhuizen Idzega IJhorst IJlst IJmuiden IJsbrechtum IJsselham IJsselmuiden IJsselstein IJzendijke IJzendoorn IJzeren IJzerlo IJzevoorde Illikhoven Ilpendam Indijk (Harmelen) Indijk (Littenseradeel) Indijk (Tietjerksteradeel) Indijk (Wonseradeel) Indijk (Wymbritseradeel) Ingber Ingen Irnsum Itens Itteren Ittersum Ittervoort Jaarsveld Jabeek Janum Jellum Jelsum Jipsingboermussel Jipsingboertange Jipsinghuizen Jislum Jisp Jonkersland Jonkersvaart Joppe Jorwerd Joure Jouswier Jubbega Julianadorp Julianadorp aan Zee Junne Jutphaas Jutrijp Kaag Kaart Kaatsheuvel Kadoelen Kalenberg Kallenkote Kalverdijk Kamerik Kampen Kampereiland Kamperland Kamperveen Kamperzeedijk-Oost Kamperzeedijk-West Kantens Kapel-Avezaath Kapelle

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de Mexicaanse muziek vindt u HIER.


Copyright ©2018 AstroCat. All rights reserved.